2021 havlu kenarı örnekleri

2021 Havlu Kenarları örnekleri 55 Tane Havlu Kenarı İşlemeleri – galerisi , İğne Oyalı ve Mekik oyası En Güzel 100 Kenar Dantel Modelleri-Çeyizlik Havlu Kenarları Pul ve Boncuk işlemeli-Halkalı Havlu kenarı Örneği– Havlu Kenarı Nasıl Örülür?  Kolay Dantel Yapılışı Videolu Dantel Modeli.

Çeyiz hazırlıkları yapan kızlarımız için Hediyelik ve Çeyize konulacak kadar güzel Renkli Havlu Kenarı Örnekleri.ve en beğenilen Havlu Danteli modelleri Boncuk işle ve Cd Pul işlemeli değişik Yeni Havlu kenarı Örnekleri.

Hediyelik ya da Misafirlik Havlu kenarı İğne Oyaları daha çok Banyo süslemek ya da Nişan,Söz tepsisine konuluyor. bayanların zevkle kullanacağı bi o kadar güzel Örnekleri galerimizden görebilirsiniz

günümüz modasında moda havlu kenarı modelleri olarak Panç işi Havlular ve Boyama Havlu kenarları çok ilgi görmeye devam ediyor.

Havlu kenarlarına işlenen Etamin Örnekleri için size buraya Etamin ve Kanaviçe bölümümüze bakmanızı tavsiye ederim. Hem Dantelli hem Etamin işli Havluları alttaki galerimizdede görüntüleyebilirsiniz.

Tığ İşi Havlu Kenarı Örnekleri meraklısı hanımlara sitemizde  Videolu Dantel Yapılışı Dantel Tarifi videosu  diğer konularımızda paylaşıyorum.

El Havlusu Havlularda Havlu üzerine Sepet şeklinde işlenen oldukça zor bir Dantel örneği olan dantel havlu kenarı modeli geçtiğimiz yıllarda çok tutulan bir havlu kenarı modeli olmuştu. Ayrıca Günlük kullanılan Havlular için kolay havlu kenarı örnekleri tercih edebiliriz.

Burada beğendiğiniz Havlu kenarı örneklerini isterseniz Kenar Danteli olarak El işlerinizde kullanabilir, İğne oyalı Havlu kenarlarındaki örnekleri de Yazma ve Yemeni kenarı örneği olarak ta değerlendirebilirsiniz. Mekik Oyalı Havlu yapılışı için El İşleri kategorimize bakabilirsiniz.

Havlu dantel örnekleri Galerimizdeki resimleri üzerine tıklayarak büyültebilirsiniz

Bir cevap yazın